תוצאת בדיקות דם שעשיתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

24/02/2016 | 09:22 | מאת: גל

בת 27.יש לי תת תריסיות ומזה חודש התחלתי לקבל אלטרוקסין ואני מאוזנת. לפני 3 שבועות תוצאת Alk phosphatase היתה 130 ובבדיקה הנוכחית היא 125. מה עלי לעשות? אני דואגת..... תודה.

אנזים זה עולה גם בנוכחות עלית פעילות בלוטת התריס ובהחלט יתכן כי יורד בעקבות האיזון. בכל מקרה העליה כאן מינימליחת על רוםא המשפחה לעקוב ואם עדיין גבוה לראות מה רמת GGT? נוגדני מיטוכונדריה? הרפעה כבדית?איזואנזימים? לא נשמע לי מדאיג

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני