תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

01/07/2013 | 20:04 | מאת: vered

הי, אני בת 40, נתפס לי הגב התחתון בפעם הראשונה ואורטופד נתן לי כדורי ארקוקסיה 90 ל-10 ימים, תוך כדי הגב הרגשתי גם חולשה והחלטתי לעשות בדיקות דם כלליות. ערך תפקודי הכבד יצא גבוה בפעם הראשונה AST-50, ALT-92. את בדיקות הדם ביצעתי היום 01.07 ואת הכדורים הפסקתי לקחת ב-25.6. האם ניתן לקשור ערכים אלו לכדורים??

בהחלט ניתן לקשור אבל מחייב מעקב צמוד לראות שהרמה חוזרת לנורמה ואם לא- לבצע בירור בלי קשר לארקוקסיה בהצלחה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני