בחילות ויציאות לא סדירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

12/06/2015 | 08:52 | מאת: אור

בת 25 ,לא שותה לא מעשנת, בריאות תקינה . בשבוע האחרון החלו בחילות די מטרידות ויציאות לא סדירות במרקם-שלשולים/עצירות פעמיים-שלוש ביום. לפני כשנתיים עשיתי בדיקת בליעת בריום בעקבות קושי קל בבליעה והכל יצא תקין.בדיקות דם לפני כחודשיים תקינות,גם בדיקות צואה תקינות.הליקובקטור לפני 3 שנים יצא תקין. מה יכולה להיות האפשרות לתחושה המעיקה הזאת? תודה

קלקול קיבה ממזון זיהום חיידקי או ויראלי סטרס חולף אם יימשך מעבר ל 3 שבועות רק אז יש ללשרול בירור

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני