שלשולים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

21/11/2014 | 15:19 | מאת: לימור

פרופ שלום אני בת 40 מזה כמה שנים טובות סובלת מהתקפי שלשולים ללא הסבר קולנסקופיה מלפני 6 שנים תקינה גסטרוסקופיה מלפני חצי שנה תקין לפני כחודש זיהום ברגל קיבלתי אנטיביוטיקה והחלו שלשולים עבר כבר חודש עדיין משלשלת יש ימים קלים יותר ויש פחות. אך בשבוע האחרון החלו שלשולים צהובים מיימים עם כאבי בטן היה חום 37.7 . האם יכול להיות שבעקבות האנטיביוטיקה יש חיידק ומכיוון שלא טיפלתי עד כה זה מסתבך..? האם יש סיכון כלשהו?? כרגע כמות השלשולים התמעטה לפעמיים עד שלוש ביום אך הצהוב מיימי קצת מלחיץ תודה מראש על תשובתך.

בהחלט יתכן שהשלשול משני לאנטיביוטיקה אך לרוב מדובר בשלשול יותר אגרסיבי ולא צהבהב מחייב בירור רציני כולל תרביות גסטרוסקוםיה וקולונוסקופיה וביופית מעי דק עליון ותחתון אנא פנימלמומחה גסטרו למרפאה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני