שילשולים וכאבי בטן לאורך תקופה ארוכה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

04/06/2013 | 08:23 | מאת: דורון

שלום בני בן 13 , בחודשים האחרונים סובל מכאבי בטן ושילשול , שינוי בהרגלי אכילה הטיב , אך לאחר חודשים יותר טובים חזר המצב לקדמותו בבדיקות דם שנערכו alt 117 . Iron 37 . Rbc red blood 5.8 . Mcv-mean cell volume 73. Mch-mean hemoglobin 24.1 בבדיקה חוזרת לאחר חודש ירד רמת ה alt ל 50 , אך בבדיקת ggt נמצא ערך של 187 תודה

לצערי איני מטפל בילדים מתחת לגיל 16 ואת זקוקה לגסטרואנטרולוג ילדים לעצם הענין נראה לי שיש לבצע הערכת מצב לאחר שמתרחקים מהארוע החריף כדי לדעת אם מדבר בתחילתה של בעיה כרוני כמחלת מעי דלקתית או צליאק או בארוע חריף חולף בהצלחה

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני