שאלה לגבי בדיקות מעבדה תודה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

13/09/2017 | 11:39 | מאת: דן

שלום עברתי אולטראסונד מעקב כבד שומני .ונשלחתי לסיטי לאחר מכן לברר מידת השומן בכבד ביותר ברור.הסיטי יצא תקין ברוך השם למעט בלוטות לימפה בליגמנט גסטרו דואדנלי עד 9 ממ במזטריום וברטרופריטונאום עד 9 ממ אין מיימת איך אני צריך להמשיך לבדוק ואיזה בדיקות אני בלחץ לפני כמה חודשים בדיקת גסטרוקופיה דלקת בכיבה יכול להיות מזה תודה רבה

דלקת בקיבה הינה תופעה שכיחה ולא מדאיגה בלוטות קטנות מ 2 סמ בדרך כלל לא מדאיגות אף הן לגבי אופי המשך הבדיקות חייבים להיפגש במרפאה או שתשאל את הרופא שהתחיל בבירור

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני