הסננה שומנית קשה בכבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני

10/08/2017 | 18:13 | מאת: נאוה

שלום פרופ' אורן באולטראסאונד דופלר שעברתי אתמול, נצפתה הסננה שומנית קשה בכבד נכתב - לא ניתן לדון בפרטים שבתוכו. אני מרגישה חולה מאוד מזה זמן מה הרופאה שלי לא רואה דחיפות, וטוענת שהכבד השומני הוא בשל משקלי ולא נוטה לשלוח אותי לבדיקות מעמיקות יותר. האם בדיקות לבירור הסיבה רצויות ודחופות? מקווה שתלונתי לא מקשה על מתן תשובתך. תודה רבה

אכן, כבד שומני יכול בהחלט להיות בטוי של או גורם ל...שחמת הכבד סכרת ומחלות לב ולכן עליך לעבור בירור מקיף אצל מומחה למחלות כבד את בהחלט צודקת

11/08/2017 | 19:27 | מאת: נאוה

אני מודה לך מאוד פרופ' אורן.

חד משמעית יש לשלוח אותך למרפאת כבד או לאשפוז לבדיקות מעמיקות

23/08/2017 | 02:26 | מאת: נאוה

היום אעבור סיטי בטן, וצפויות לי בדיקות נוספות מקיפות. שוב הרבה תודה פרופ' אורן.

מנהל פורום גסטרואנטרולוגיה - כבד שומני