כפל ראיה שהחמיר לאחר ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

30/05/2016 | 17:11 | מאת: נעמיש

בני שהוא סטודנט שנה שניה בהנדסה עבר שני ניתחי פזילה. לאחר הניתוח השני שעבר לפני כחודש וחצי חש בטוב אך כשלושה שבועות לאחר הניתוח החל כפל ראייה המקשה עליו לראות ובפרט לקרוא והוא נאלץ לסגור עין. הרופא המנתח אמר שהניתוח השני עבר בהצלחה ולא דרוש ניתוח נוסף. הפנה אותו למר לדרמן לייעוץ.שהמליץ על משקפים עם פריזמה וטיפולי תרפיה. בני לא מעוניין במשקפי פריזמה. בנוסף עבר MRI מח בשאלה של תהליך מסנן לוחץ או לזיה ואסקולרית - הביקה תקינה. בני עומד בפתח תקופת מבחנים - והקריאה והריכוז קשים לו מאד בשל כפל הראייה. מבקש נואשות המלצה על אופצייה אחרת והאם יש לשקול ניתוח נוסף או לפנות לקבלת חוו"ד נוספת (אנחנו מהדרום). האם יש בדרום אופטומטריסט המומחה לבעייה ? אודה לעצתך

שלום רב! בנך צריך להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לפזילה ע"מ לבדוק כיצד ניתן לעזור לו. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה