עין בורחת הצידה............

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

24/05/2016 | 14:21 | מאת: אני

שלום, אני בת 25. בשנה וחצי האחרונות בריאותי הולכת ומשתבשת ובין שאר הדברים מהם אני סובלת, עד היום ללא אבחנה קונקרטית מה יש לי, העין בורחת לי הצידה בכל מיני סיטואציות - כשאני מדפדפת בסמרטפון, כשאני בוהה... ודרוש ממני "להתנער" או לעצום עיניים חזק והחזיר אותה למקומה... יש לי בדם נוגדנים מסוג anti dna ו anti tpo ואני במעקב אנדוקרינולוגי ללא טיפול. רציתי לשאול, ממה זה יכול לנבוע? בעיה אנדוקרינולוגית? בעיה נוירולוגית? ואם כן מה הן יכולות להיות... הייתי אצל רופאת עיניים שהחזירה אותי לרופאת המשפחה לבדיקת הנוגדנים ואני במערבולת שכל רופא זורק לשני ללא אבחנה.. הייתי שמחה לקבל בעזרתכם כיוון בעניין ה"בריחת עין" לפחות... תודה! אני

שלום רב! נטייה לפזילה החוצה, באם היא חדשה, יכולה לנבוע גם מקוצר ראייה לא מתוקן, או מירידה בראייה מסיבות שונות בעין שנוטה לפזול. ממליצה להיבדק ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה ע"מ להעריך את הסיבה ולפיכך הטיפול. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה