נגישות
נגישות

ניתוח פזילה אחרי ניתוח להרמת עפעף

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

08/05/2019 | 15:39 | מאת: רוני

שלום, יש לי לעבור שני ניתוחים באותה העין.. אני מפחד שאם אני אעשה עפעף קודם, אז בניתוח פזילה העפעף יפול עוד פעם, האם הפחד סביר? מצד שני, בגלל שהפזילה היא בשתי העיניים יש אפשרות לתקן את העין החזקה שאני פוזל בה פחות ואת העפעף בעין החלשה... השאלה מה ההשלכות של לתקן את העין החזקה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב! לא ציינת את כיוון הפזילה. (הוריזונטלית או ורטיקלית). באם הפזילה הוריזונטלית, אז לא סביר שניתוח לתיקון הפזילה יפגע בהצלחת הניתוח של צניחת העפעף. יתכן, שכדאי לשקול ניתוח ע"י רופא מומחה לפזילה שהוא גם מנתח אוקולופלסטיקה ושקילת ניתוח משולב. (דוגמא לרופא כזה-היא ד"ר שלו בני. כל טוב ובהצלחה! ד"ר יגב רונית

08/05/2019 | 22:50 | מאת: רוני

אבל לא אומרים שהתופסן ששמים בעין בעת ניתוח יכול לגרום לצניחת עפעף?

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה