פזילה חוזרת בעיין עצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

12/11/2018 | 08:25 | מאת: עדי

בת 40, עיין עצלה עם חדות ראייה ירודה. עברתי 4 ניתוחי פזילה בחמש שנים האחרונות ללא הצלחה. בעקבות זאת צניחת עפעף שמאוד מפריעה לשדה הראייה. שואלת האם יש טעם ומה אחוזי ההצלחה בנסיונות נוספים לתיקון הפזילה

שלום רב! בעין עצלה מאוד, ישנה בעייה בהשארות העין ישרה, גם כשהעין ישרה לאחר הניתוח,היא יכולה לפזול בהמשך. באם עברת כ"כ הרבה ניתוחים בתקופה קצרה, קשה לי להאמין שניתוח חמישי יפתור את הבעייה. לא ברור לי מדוע יש לך צניחת עפעף, אלא אם כן את נוטלת טיפות סטרואידים. במקרה זה, לאחר הפסקת הסטרואידים צניחת העפעף חולפת

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה