כפילות לאחר ניתוח קטרקט בעיין שמאל העצלה

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

19/10/2018 | 11:35 | מאת: בני

אוטרופטיס מומחה התאים לי פריזמה לביטול הנפיחות, לפני הפרטיות ראיתי כפול מימין לאחר התאמה הפרישה אני רואה כפול משמאל זה מספר חודשים מנסה להסתגל אבל אני לא מצליח אני רוצה לציין שעשיתי בדיקות מקיפות כולל סיטי לעניים והכל תקין,האם לדעתך יש מצב שהפריזמה שגויה, בתודה מראש

שלום רב! במצב של כפילות ראייה בעת הסתכלות בעין אחת, הבעייה היא של רפרקציה, כלומר, תיקון במשקפיים. כדאי לבצע בדיקה חוזרת של המשקפיים /פריזמה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה