פזילה חוזרת בפעם ה 3

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

03/09/2018 | 19:17 | מאת: מעיין

שלום, בילדות ובגיל ההתבגרות עברתי שני ניתוחים לתיקון פזילה החוצה כיום אני מתקרבת לגיל 30 ואני רואה שיש שוב פזילה לקרוב השאלה שלי; למה הפזילה בכלל חוזרת? האם חיזוק או החלשת שריר הם ״בעלי תוקף?״ בנוסף, אצלי יש גם עניין גנטי משפחתי ורציתי לבדוק מה מידת ההשפעה של זה על הסבירות שהפזילה תחזור ותחמיר תודה

שלום מעיין, כשעוברים ניתוח לתיקון פזילה פנימה, ומחלישים את השרירים שמושכים את העיניים פנימה, בגיל העשרה יכולה להופיע פזילה החוצה. אין תאריך תפוגה לניתוחי הפזילה אם זו כוונתך בשאלה. ולגבי הנטייה הגנטית, הרי שהיא משפיעה על עצם הופעת הפזילה, אך לאחר תיקונה בניתוח אין לה יותר השפעה. לעיתים, תיקון אופטי במשקפיים יכול לעזור בהקטנת פזילה. כל טוב ושנה טובה! ד"ר יגב רונית

11/09/2018 | 22:28 | מאת: מעיין

תודה על התשובה! אצלי היתה פזילה החוצה ועכשיו היא מופיעה ב 30 מעלות למעלה אבל רק לקרוב מדיי פעם. האם היא צפויה עוד לגדול, מנסיונך? ואם תוכלי לומר לי מאיזה גודל פזילה מנתחים שוב... שנה טובה!

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה