סימפטומים בעיניים ?????????

דיון מתוך פורום  פזילה ועין עצלה

04/08/2017 | 15:14 | מאת: אביתר

שלום, אני סובל מסוג של כאב/גירוד/מיחוש בעיניים. הרופא אמר לי שיש לי פזילה לסירוגין. הבעיה היא שאני לא יודע אם זה מה שגורם לסימפטומים. אולי הגורם הוא עין יבשה? לכן חשבתי להשתמש במשקפיים עם פריזמה. במידה והסימפטומים יעברו אז זה קשור לפזילה במידה ולא אז זה לא קשור לפזילה. השאלה אם הרעיון/ניסוי הזה שחשבתי עליו הוא נכון?

שלום אביתר! יובש בעיניים יכול לגרום לאי נוחות, תחושת גוף זר, עייפות ודמעת. גרד נגרם עפ"ר בשל אלרגיה. הניסוי שאתה מציע, הוא לא פתרון טוב מכיון שעצם מתן הפריזמות מעודד את הפזילה. יותר פשוט לשים דמעות מלאכותיות ולבדוק האם התלונות חולפות. כמובן בדיקה ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ופזילה תיתן לך מענה. כל טוב! ד"ר יגב רונית

מנהלי פורום פזילה ועין עצלה