תוצאות מיפוי

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

19/07/2013 | 12:55 | מאת: ארז

שלום לפני כחודשיים עברתי ניתוח לכריתת בלוטת התריס +מספר בלוטןת לימפה בצוואר עקב גידול פפלרי .בהמשך עברתי טיפול ביוד 150 mci +תרוגן ולאחר מכן מיפוי כל הגוף .בסיכום תשובת המיפוי כתוב קליטות מוקדיות בצוואר-קרוב לוודאי שארית רקמות תריס .פרט לכך מיפוי הגוף כולו ביוד תקין . מה זה אומר ? תודה מראש

20/07/2013 | 09:26 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב סביר להניח שאין כל סיבה לדאגה. לעיתים קרובות לאחר ניתוח נשארת שארית של רקמה בריאה ואין בכך כל סכנה. הטיפול ביוד משמיד את שאריות הרקמה האלו. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן