סרטן הלבלב

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

19/07/2013 | 11:05 | מאת: דולי

האם כשיש חזרה של המחלה בחלל הבטן עם מיימת זה אומר שאין אפשרות לטיפול במיגור המחלה גם כשהכבד והכל מסביב נקי או שיש אפשרות לקבל טיפולים אחרים או להשתתף במחקר , יכול להיות שזה מאוחר מידי. עלי לציין שהמשקל ירוד (היה 76 וכיום 46 בערך) האם הוא יעמוד בטיפולים אגרסביים שינתנו

19/07/2013 | 11:50 | מאת: פרופ' עידו וולף

דולי שלום כאשר מופיעה מיימת בסרטן הלבלב לא ניתן למגר את המחלה. לגבי טיפולים שונים ואפשרויות מחקר- על כך כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן