מחלת סרטן במשפחה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

10/02/2013 | 14:28 | מאת: נטע

שלום רב, משפחתי חוותה המון נפטרים מסרטן: אבא שלי נפטר מסרטן בכבד, דודתי נפטרה מסרטן בלבלב, ולסבתי היה סרן ברחם. הייתי רוצה לדעת אילו בדיקות עלי לבקש מרופא המשפחה על מנת לגלות או לדעת האם יהיה לי סרטן בעתיד. תודה רבה

10/02/2013 | 14:33 | מאת: פרופ' עידו וולף

נטע שלום מציע לבקש הפניה לייעוץ גנטי או אונקו-גנטי. מכונים כאלה קיימים בבתי החולים הגדולים. גם לחלק מהקופות יש שירות כזה. היועץ ידון איתך בכל האפשרויות לבדיקה וימליץ מה כדאי ומה לא כדאי לבצע. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן