טיפול באסטוסרקומה חוזר

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

05/05/2013 | 14:59 | מאת: קובי

שלום, בעקבות גילוי הסרטן באבי הוא עבר 4 סבבים של כימותרפיה ואח"כ ניתוח להוצאת הגידול(שבפתולוגיה נראה שהסרטן התנוון רק ב65%). כחודשים אחרי הניתוח בעקבות כאבים של אבי נמצא אצלו שהסרטן חזר והוחלט לטפל בו ב"גמזר". רציתי לדעת האם זה הטיפול המתבקש והאם יש אלטרנטיבות גם אם יקרות יותר. וכן הייתי מעוניין לדעת מתי מטפלים בהקרנות ומתי מטפלים בכימוטרפיה. תודה.

05/05/2013 | 17:02 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב לגבי פרטי הטיפול הספציפי יש להתייעץ עם האונקולוג המטפל. ככלל, הגידול הזה עשוי להיות רגיש לכימותרפיה. לגבי קרינה- זהו טיפול ממוקם בלבד בעוד שכימותרפיה מטפלת במחלה בכלל הגוף. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן