רפואה מסרטן

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

30/08/2014 | 14:21 | מאת: רון

אני יודע שהיום אפשר להקפיא חלקים להשתלה. האם אפשרי לקרר חלק בגוף של אדם כדי למנוע את התפשטות המחלה כך שיהיה ניתן לטפל בו בלי שהמחלה תתפשט? וכך יהיה ניתן לטפל בכל התאים מבלי חשש שיתפשטו ואם תא סרטני יכול לשרוד בטמפרטורות קיצוניות ובשינויים קיצוניים?

30/08/2014 | 18:48 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב הנושא מורכב מאד. כיום ניתן להקפיא בד"כ תאים אך לא רקמות שלמות. בנוסף, התאים הסרטניים עמידים ואם נקפיא רקמה שיש בה תאי סרטן גם הם יוקפאו ולא ימותו. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן