זמן ודרך ההודעה לתוצאות ביופסיה.

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

25/04/2024 | 00:52 | מאת: איתן

עשיתי ביופסית פיוז׳ן לערמונית. עברו 4 שבועות. התקשרתי לבית חולים לברר מה עם התשובה. מה שנאמר שהתשובה לא באתר וגם הבית חולים ולא באתר של קופת החולים. זה רק הרופא ששלח מקבל תשובה והוא / היא צריך/ה להתקשר. האומנם אני צריך לקבל תשובה רק מהרופא ולמה? זה בגלל רגישות העניין? לא יודע אם אקבל תשובה מהרופא/ה. דיי לא שירותי כלפיי המטופלים. תודה.

עליך לפעול לפי ההנחיות שניתנו לך, ממליצה בשלב ראשון לקבוע תור לרופא המשפחה והוא (אולי) יכול למסור לך את תוצאות הביופסיה

מנהל פורום טיפול בסרטן