ביופסית פיוזן לבלוטת הערמונית

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

08/04/2024 | 22:36 | מאת: איתן

לא ברור לי אם הבדיקה להלן היא נחשבת ניתוח תוצאות ביופסיה (ולא רק הסבר שנעשתה ביופסיה, איפה וכו׳). האם לחכות לבדיקה של ניתוח הגלילים? להלן הדברים: Fusion mri biopsy סיבת ההפניה : PSA מוגבר. ממצא הדמייתי ב-MRI. .9.14 :PSA בדיקה רקטאלית :ללא ממצא מישושי. לאחר קבלת נתונים מהפקס בנית מודל תלת מימד נלקחו ביופסיות: 1-ROI צד: RT, מיקום: פריפרי בסיס, מס' גלילים: 5. ביופסיות רנדומליות: ימין - 3 גלילים. שמאל - 5 גלילים. סיבוכים : לא היו בזמן הבדיקה. ניתן דף הנחיות לנבדק לאחר ביופסיה. ניתן הסבר למטופל להמשיך טיפול אנטיביוטי שהחל טרם הבדיקה. הערות : המטופל קיבל 160 מ"ג גנטמיצין תוך שרירי בתחילת הבדיקה. הרדמה מקומית לידוקאין 1% פריפרוסטטי

זו אינה תשובת הביופסיה אלא סיכום הפעולה. לוקח כ-3 שבועות לקבל תשובה של הפתולוגיה

16/04/2024 | 22:29 | מאת: איתן

זה 3 שבועות מביצוע הפעולה של הביופסיה, או 3 שבועות מקבלת סיכום הפעולה (שקיבלתי אותה כ10 ימים לאחר הפעולה)?

בדרך כלל מביצוע הפעולה אך זה משתנה בין מכונים שונים. ממליצה ליצור קשר עם המכון בו ביצעת את הפעולה או הרופא שהפנה אותך.

מנהל פורום טיפול בסרטן