התלבטות בין דוקסיל להקרנה ממוקדת

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

06/06/2023 | 16:01 | מאת: מנשה

שלום לך. בן 80 ומעלה מאובחן עם גידול סרקומה על פלורה של הריאה. ביולוגי הופסק כי לא עזר. הגידול גדל. עכשיו צריך לבחור. בין דוקסיל 40 מיליגרם פעם ב3. שבועות. או. קרינה ממוקדת. מה דעתך??? גובה 157ס״מ. שוקל 41 קילו. חושש. בכלל לעבור. טיפולים. שלא יזיק יותר לבריאות. תודה.

07/06/2023 | 01:24 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום מנשה השאלה היא מהם התסמינים הקלינים צהם אתה סןבל ומהי מטרת הקרינה. באמצעות קרינה ניתן לשלוט מקומית בגידןל ואילו כימותרפיה מטפלת גם באיזורים אחרים במטרה להביא לנסיגה של הנגעים. ניתן גם לשלב בין שני אמצעים אלו. ממליצה לפנות למרכז סרקומות ולהתייעץ עם מומחה בנושא. בריאות שלמה

מנהל פורום טיפול בסרטן