כדורים בהקרנות תודה רבה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

04/06/2023 | 20:56 | מאת: אביאל

אני אמור לעבור הקרנות לערמונית כחודש ימים הרופא כתב עדיף ללא הורמונים ! נאמר לי לקנות מבית מרקחת ויטמין C האם כדאי לקנות ולמה זה עוזר? ובכלל מה עלי לקחת ע"מ להקל את תופעות לוואי מהקרנות תודה

07/06/2023 | 01:22 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

אביאל שלום, אני ממליצה לפנות לרופא/ה המקרינ/ה ולהתייעץ. יש לשקול ולדון גם בטיפול הורמונלי. רפואה שלמה

07/06/2023 | 16:56 | מאת: אביאל

ציינת בתשובתך לשקול טיפול הורמונלי עלי לציין שביבקורי הראשון לפני מספר חודשים אצל פרופסור ידוע באחד מבתי החולים בו ציין "ללא טיפול הורמונלי" וכידוע לך שיש תאהליך ממושך לפני הקרנות וזמני לכך הגיע כבר בשבוע הבא מדוע חשוב רפואית מבחינתך לגבי טיפול הורמונלי? דבר שאיני יכול כבר לחשוב עליו ! תודה עלי לציין שהייני כבן 68 עם סכרת

15/06/2023 | 13:56 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום איני חושבת שאתה זקוק לטיפול הורמונלי. זה תלוי בנתוני הגידול ובפרטים קלינים נוספים שאין בידי. ממליצה לפנות לרופא המקרין והאונקולוג המטפל להחלטה טיפולית

מנהל פורום טיפול בסרטן