אונקוטסט, שליחת ביופסיה לבדיקה בארה"ב

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

12/04/2023 | 20:12 | מאת: יניב

היי לכולם, לאשתי גילו ממש לאחרונה את הגידול בשד, (כנראה בגודל 2.5 ס"מ), אנו ממש בתחילתו של התהליך, עשינו MRI, PET CT, בגלל חופשת פסח הרופאה עדיין לא עברה על הפענוחים, שמענו שאפשרי לשלוח דגימת הביופסיה לארה"ב לבדיקה מדוקדקת שתקבע איזה טיפול הכי אפקטיבי (שלא סתם לעבור כימו שלא לצורך) בפגישה אחת שהיתה לנו עם הרופאה היא לא הזכירה בדיקה כזאת, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנושא, אנו ממש חדשים בתהליך וכמעט שלא מכירים כלום. תודה רבה, בריאות לכולן/ם.

02/05/2023 | 18:07 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום בדיקת אונקוטסט נשלחת לצורך החלטה על טיפול כימותרפי. לרב, היא נעשית לאחר הניתוח. מקווה שהכל הובהר לכם. רפואה שלמה

מנהל פורום טיפול בסרטן