מצב הסטטוס של הר 2

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

17/06/2022 | 17:32 | מאת: עופרה

שלום דוקטור מה עושים עם סרטן שד שבביופסיה ה HER2/CEP17 ratio הוא 2.12 וה HER2 gene copy הוא 5.30 ,האם זה נחשב כהר 2 חיובי או לא והאם יש מידע על מצב זה כמה התרופות נגד הר2 יעילות והאם הם יעילות פחות ושאלה נוספת היא שבפתולוגיה מהניתוח אחרי הטיפול הטרום תרופתי ההר2 הוא פלוס 1 שזה בעצם שלילי ונשאר שארית גידול גם בבלוטת לימפה ,האם יש מידע על מצב זה והאם קדסיילה יעילה הגם שההר 2 הפך שלילי והאם זה בעצם סיבה להיכנס למחקר של אנהרטו שהוא יעיל גם בהר 2 נמוך תודה רבה

20/06/2022 | 09:28 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

Her 2 cep ratio מעל 2 היא בדיקה חיובית. כיוון שבוצעה בדיקה והher2 כעת שלילי, בהחלט יש מקום לשקול כניסה למחקר עם אנהרטו. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום טיפול בסרטן