סרטן לבלב אחרי כימותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

12/06/2022 | 19:38 | מאת: יוני

שלום פרופסור תודה על האפשרות לשאול אני סובל מסרטן בראש הלבלב אדנוקרצינומה שאמנם לא שלח גרורות אבל הוא עוטף את כלי הדם הגדולים כולל עורק הכבד והטחול .קיבלתי 4 מחזורים של פולפירינוקס ועשיתי פט סיטי שבו הגידול נשאר על מקומו אותו דבר .האם קיים עדיין סיכוי שפולפירינוקס יצמצם ויאפשר לנתח או שאולי כדאי לחשוב על ire ,ומה המקום של זה מול הקרנות במטרה לצמצם את הגידול ולאפשר נתיחות תודה רבה

20/06/2022 | 09:24 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום רב ממליצה לפנות להתייעצות במרכזים הגדולים המטפלים בסרטן לבלב. יש לשקול תוספת של קרינה ממוקדת SRS על מנת לנסות להגיע לכדי נתיחות. בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום טיפול בסרטן