שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

02/02/2014 | 22:59 | מאת: אושרי

אדם שעובר ניתוח להוצאת גידול פפילארי בבלוטת התריס. 1.מה הסיכוי שיחזור אליו שוב המחלה של הגידול? 2.האם בזמן שהאישה שעברה כריתה מלאה של בלוטת הטריס בזמן שהיא לוקחת כדורים המשמשים לתפקיד של בלוטת הטריס יכול להשפיע לרעה בתקופת ההריון על האובר ברחם אימו?

03/02/2014 | 10:33 | מאת: פרופ' עידו וולף

שלום רב לגבי הערכת הסיכון לחזרה: הוא תלוי במאפיינים שונים של הגידול אך בד"כ מדובר בסיכון נמוך. הריון- אם מתבצע מעקב מסודר אין כל סכנה לעובר. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן