סרטן לבלב מתקדם מקומי

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

15/03/2022 | 16:23 | מאת: דני

שלום אני מאובחן עם סרטן שד מתקדם מקומי .האם יש יתרון לבצע ריצוף גנטי בשלב זה והאם במידה ויש מוטציה ב BRCA אפשר לוותר על אירינוטקן לפני הניתוח ולקבל פלטינום פלוס גמזר למשל או פולפוקס או אברקסן בלי צורך לקבל אירינוטקן תודה

30/03/2022 | 16:25 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום דני בהינתן תשובת brca חיובית בהחלט יש נטייה לתת משלב מבוסס פלטינום. אם כי, הטיפול בfolfirinox הוא המוכח ביותר בממאירות לבלב מבחינת יעילות וסיכויי תגובה. זה מאוד תלוי בנתונים הקלינים וכמה תגובה צריך להשיג בכדי להביא אותך לנתיחות. מאחלת בהצלחה ורק בריאות

מנהל פורום טיפול בסרטן