בהמשך לשאלה רופא המשפחה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

22/02/2022 | 11:29 | מאת: יוכי

בהמשך לשאלה רופא המשפחה אמר לי שאולי כדאי לעשות אונקוטייפ על הביופסיה ואם יצא ציון גבוה יש סיכון שהמחלה תברח ואם יצא ציון נמוך אז החשש נמוך .האם הוא צודק.האם אונקוטייפ יכול לנבא תגובה לטיפול הורמונלי

03/03/2022 | 16:52 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

אונקוטייפ מנבא את הצורך בתוספת של טיפול כימותרפי לטיפוח ההורמונלי. יש להתייעץ עם האונקולוג המטפל. כיוון שהמחלה ערבה את העור ולא היתה נתיחה בפרזנטציה הראשונית, איני רואה תועלת באונקוטייפ כעת. חסרים פרטים קלינים, ממליצה להתייעץ עם אונקולוג מטפל

מנהל פורום טיפול בסרטן