סרטן ערמונית גליסון 9

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

21/02/2022 | 10:43 | מאת: שרה

שלום רב, אבי אובחן עם סרטן ערמונית גליסון 9. קיבל פרוטוקול טיפול ב: קזודקס (לשנה וחצי). לאחר כשבוע טיפול להוסיף דקפפטיל. וטיפול באבירטרון+פרדניזון 5 מ"ג. שאלות: 1. הטיפול באביטרון הוא ביחד עם קזודקס או לאחר חודש של טיפול בקזודקס ? 2. האם לכדורי סיאליס יש איזה אפקט טיפולי ? (רשום בהמלצות לטיפול) או רק לשיפור התפקוד המיני כתוצאה מהטיפול המסרס ? אודה להבהרות

03/03/2022 | 16:58 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שרה יקרה, תוספת האבריטרון ניתנת לאחר מספר שבועות של טיפול בקזודקס. לטיפול בכדורי סיאליס אין אפקט איפולי אלא לשיפור איכות החיים והתפקוד המיני. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסרטן