סרטן שד וסרטן כליה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/02/2022 | 17:41 | מאת: דניאלה

שלום דוקטור עברתי למפקטומיה לפני 8 שבועות של ILC סרטן שד ER פוזיטיב ,PR נגטיב ,,הר 2 נגטיב ,KI67 10 אחוז . ללא מעורבות של בלוטות לימפה במהלך הבירור התגלה באקראי תהליך סולידי בכליה שמקבל האדרה בקוטר 3 סנטימטר החשוד ל RCC . השאלה שלי מה קודם למה ,האם קודם צריך לעשות הקרנות או קודם צריך לעשות כריתה של הממצא בכליה תודה רבה

13/02/2022 | 12:51 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

דניאלה שלום, אני ממליצה לפנות לאורולוג לבירןר התהליך בכלייה והחלטה טיפולית. אם אכן יש צורך בניתוח, ניתן לדחות את הקרינה במספר חודשים. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול בסרטן