צורך בכימותרפיה בגידול קטן

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

30/01/2022 | 18:39 | מאת: ריקי

שלום רב גילו לי סרטן שד קטן 7 מילימטר ,גרייד 2 ER ו PR חיובים והר 2 שלילי ,KI67 יצא 17 אחוז .בתחילה הרופאה אמרה לי שכנראה לא יצטרכו כימותרפיה אבל ליתר ביטחון נשלח לאונקוטייפ .עשיתי אונקוטייפ ויצא ריקרנס סקור של 32 .הרופאה אמר לי שלמרות שהגידול קטן צריך כימותרפיה .האם יש מה ללכת לחוות דעת שניה או שגם רופא אחר יגיד אותו דבר תודה רבה

13/02/2022 | 12:46 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

ריקי יקרה, חסרים פרטים קלינים כגון גיל והאם יש וסת פעילה. על פניו, נראה כי אין מנוס מהמלצה על כימותרפיה כדי להפחית את הסיכוי להשנות מחלה. אני תמיד ממליצה על חוות דעת שניה בעיקר בהינתן הספקות לגבי ההמלצה הטיפולית. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסרטן