בירור סרטן לבלב שהתגלה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

25/01/2022 | 16:13 | מאת: יוסי

שלום דוקטור אבי אושפז בגלל צהבת ובאשפוז מצאו אדנוקרצינומה של ראש הלבלב שחודר לתריסריון , כמו כן יש ממצא זעיר בכבד שלא ברורה משמעותו אשמח לקבל תשובה כיצד מאבחנים האם הממצא הזעיר בכבד הוא גרורה ? האם פט סיטי יכול לעזור והאם במידה ואין קליטה זה אומר שזה שפיר .ושאלה נוספת האם גידול שחודר לתרסריון נחשב לנתיח ,או שזה מצב לא נתיח תודה רבה

26/01/2022 | 19:06 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום יוסי פטסיטי בהחלט יכול לעזור. הדרך הכי ודאית היא לבצע ביופסיה מהנגע החשוד

מנהל פורום טיפול בסרטן