לאיזה קטגוריה אני שייכת

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

09/01/2022 | 00:14 | מאת: חוי

שלום פרופסור אני בת 50 בדיוק .לפני 4 חודשים התגלה אצלי סרטן שד חיובי להורמונים ושלילי להר 2 ,קיבלתי חודשיים טיפול בלוקרין וזולדקס ונותחתי לפני חודשיים,ריקרנס סקור שלי הוא 23 .לא קיבלתי מחזור 5 חודשים לפני הגילוי של סרטן שד וכמובן גם אחרי הטיפול בלוקרין וזולדקס כך שכבר 9 חודשים לא קיבלתי מחזור .לאיזה קטגוריה אני שייכת ,האם לקטגוריה של נשים פרה מנפאוזליות שמרויחות מכימותרפיה כבר מריקרנס סקור של 21 או שאני שייכת לקטגוריה של נשים פוסטמנפאוזליות שמרויחות מכימותרפיה רק מריקרנס סקור של 25 תודה רבה

09/01/2022 | 18:54 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום כעקרון ההגדרה של פוסטמנופאוזה היא שנה ללא וסת. נראה כי מצבך הינו גבולי להגדרה זו. ניתן להעזר בבדיקות דם אשר יעזרו לקבוע את הסטאטוס המנופאוזלי FSH LH E2

מנהל פורום טיפול בסרטן