כימותרפיה בסרטן ריאות עם גרורות

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

26/12/2021 | 17:04 | מאת: דורון

שלום דוקטור לאשתי גילו סרטן ריאות עם גרורות לפני שנתיים ,היה לה מוטציה ב EGFR והיא קיבלה טיפול בטגריסו אבל המחלה החמירה לאחרונה .היא קיבלה קורס ראשון של קרבופלטין וטקסול עם אימונותרפיה והגיבה ממש רע .הרופא רוצה בגלל זה לחלק את הכימותרפיה לשלוש ולתת כל שבוע במקום כל 3 שבועות ,ורופא אחר אומר לתת רק אלימטה עם המשך של הטגריסו שאלותי הם 1.האם חלוקה ל 3 של הכימותרפיה אכן מורידה את תופעות הלוואי באופן משמעותי 2.האם באמת אלימטה יעילה תודה

29/12/2021 | 00:25 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

אכן טיפול שבועי יוצר קל מבחינת פרופיל תופעות הלוואי של הכימוצרפיה. אלימטה אכן תרופה יעילה בממאירות ריאות. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסרטן