תודה רבה .ושאלה על סיכויי אימונותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

22/12/2021 | 22:22 | מאת: נעמה

תודה רבה .אין לנו מילים להודות .אנחנו מתקשים מאוד בהשגת trastuzumab deruxtecan.וחושבים על כיוון של אימונותרפיה אופדיבו ויירבוי.כעת הנויטרופילים שלה הם 8.89 K/MICROL והלימפוציטים הם 1.52 K /MICROL ,האם יחס כזה בין הלימפוציטים לנויטרופילים הוא מנבא תגובה פחות טובה לאימונותרפיה . בנוסף ה CRP כעת הוא 155 [טווח תקין עד 5 ]וזה בירידה לעומת לפני 5 ימים שאז היה 198 .האם רמה כזאת של CRP שוללת אימונותרפיה או שלוקח זמן למדד זה לרדת מכיוון שכעת הבטן רכה לחלוטין והנקז מנקז היטב נוזל אנטרי

29/12/2021 | 00:22 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

על פניו ניתן לנסות אימונותרפיה ולראות אחרי טיפול אחד-שניים איך מגיבה. ישנם מספר גורמים מנבאים לתגובה, אך אף אחד מהם לא עבר תיקוף במחקר פאזה שלישית. מאחלת לכם בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בסרטן