לחוץ מתוצאות US כליות‎‎

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

15/12/2021 | 19:23 | מאת: חיים

שלום רב, קיבלתי תוצאות של US כליות ואני מאוד לחוץ לאור הממצאים התגלו. אשמח להבין מה הם אומרים ומה עליי לעשות. תודה!!! כליה ימנית - בגודל, מיקום ומנח תקינים. עם פרנכימה שמורה. הודגמו ציסטות קורטיקליות זעירות מכילות סיד עד קוטר 5.0 ס"מ. ללא עדות לאבנים או הידרוניפרוזיס . כליה שמאלית - בגודל, מיקום ומנח תקינים. עם פרנכימה שמורה באזור הקוטב התחתון הודגם ממצא קורטיקלי אקוגני זעיר עד קוטר 6.0 ס"מ בדומה לבדיקה הקודמת, הממצא במקום ראשון חשוד לאנגיומיאוליפומה זעירה. ללא עדות לאבנים או הידרונפרוזיס. *אין עדות סונוגרפית להגדלת בלוטות יותרת הכליות דו"צ. שלפוחית השתן - במילוי חלקי, אין לדון על דופנותיה. ערמונית- נפח 23 סמ"ק

16/12/2021 | 16:44 | מאת: חיים

מתקן טעות בהקלדה - מדובר ב-0.5 ס"מ (או 5 מ"מ) - זה כנראה קרה במהלך ההעתק-הדבק. צירפתי תמונה של הפיענוח. רקע לגביי - בן 47, חולה לב (לאחר התקף לב ו-2 צינתורים).

22/12/2021 | 01:42 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום מדובר ככל הנראה בנגע שפיר שזקוק להמשך מעקב. בריאות שלמה.

מנהל פורום טיפול בסרטן