סרטן בקיבה????? דחוףף

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

27/11/2021 | 20:48 | מאת: נטלי

שלום אני בת 28 עוד מעט אצל אבא שלי אבחנו סרטן בקיבה לפני כשנתיים וחצי ב4 ימים האחרונים. אני עם בחילה מרגישה אי נוחות באזור הקיבה כאבי בטן לפעמים צרבות האם יש דבר כזה שסרטן זה גנטי? האם אני צריכה ללכת להיבדק אצל גסטרו? קראתי קצת באינטרנט שסרטן בקיבה מורידים במשקל אבל אני לא רזיתי להפך בשנה האחרונה עליתי11 קילו אשמח לתשובה בהקדם תודה

28/11/2021 | 17:55 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

נטלי שלום ממליצה לפנות לרופא גסטרו לבירןר התלונות. בנוסף, ניתן לבצע בירור גנטי במרפאת משפחות במכון הגסטרו באיכילוב או בכל מכון גנטי בארץ. רפואה שלמה.

מנהל פורום טיפול בסרטן