האם התור לא מידי מאוחר

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

09/11/2021 | 08:16 | מאת: קרן

שלום דוקטור לפני 3 ימים עברתי ניתוח שד בגלל גידול עם רצפטורים להורמונים חיוביים והר 2 שלילי .ה KI67 היה 49 אחוז בביופסיה שעשיתי .יש לי תור לאונקולוג רק עוד 5 שבועות ,ואני מבינה משיחות עם הכירורג שיתכן שלצורך קבלת החלטה כנראה ישלחו אונקוטייפ .השאלה שלי האם התור לא מאוחר מידי וגם האונקוטייפ יעכב את תחילת הטיפול .הבנתי שצריך תוך חודשיים להתחיל טיפול מונע ואני לא בטוחה לפי לוח הזמנים של התור שקיבלתי שהרופאים יעמדו בזה .האם אני צודקת בחששותי ? האם אפשר לשלוח אונקוטייפ לפני הפגישה עם האונקולוג תודה רבה

11/11/2021 | 16:31 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

עם קבלת תשובות הפאתולוגיה מהניתוח ישלחו את הבדיקה לאונקוטייפ במידת הצורך. מבחינת לוחות זמנים אין בעיה החלמה מהירה!

מנהל פורום טיפול בסרטן