באיזה שלב מחלה אני

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

08/11/2021 | 14:09 | מאת: יונתן

שלום דוקטור בגלל הצללה ריאתית ב CT ב LUL עם בסיס פלאורלי בקוטר 2.5 סנטימטר ,נעשה פט סיטי ובו נמצא שיש קליטה פתולוגית מלבד בגוש ,גם בבלוטות לימפה תת קרינליות פאראטרכיאליות ובשערי הריאות עד קוטר 1 סנטימטר .נשלחתי לבדיקה בברונכוסקופיה. רציתי לדעת במידה ויתברר בבדיקת הביופסיה מהבלוטות שהם ממאירות ,האם אז יהיה מדובר בשלב 3A ? והאם הטיפול בכזה מצב כולל הקרנה עם כימותרפיה תודה רבה

11/11/2021 | 16:29 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

נראה כי מדובר בשלב III (במידה ואכן הבלוטות מעורבות). השלב הסופי נקבע לפי התחנות בהן יש בלוטות. לרב בשלב 3 הטיפול יכלול כימותרפיה קרינה ובהמשך טיפול משמר באימונותרפיה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסרטן