Infiltrating Invasive Lobular Carcinoma

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

07/11/2021 | 20:59 | מאת: מיה

שלום פרופסור האם בסרטן שד Infiltrating Invasive Lobular Carcinoma עם ER חיובי חזק ו PR שלילי והר 2 שליל ובלי מעורבות בלוטות , יש סיכוי לעשות בדיקת אונקוטייפ או כל בדיקה אחרת ולתת כימותרפיה בהתאם לתוצאות כדי שגוש שבמצב הנוכחי מחייב כריתה מלאה של השד יצטמצם כך שניתן יהיה לעשות כריתת גוש בלבד ולשמר את השד .האם זה נכון שכימותרפיה במקרה של Infiltrating Invasive Lobular Carcinoma לא כל כך עוזרת וכי ברוב הפעמים תוצאות אונקוטייפ חוזרות שליליות וקיים רק סיכוי קטן אם בכלל לצמצום של הגידול על ידי כימותרפיה ? תודה רבה

11/11/2021 | 16:27 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

הי מיה זה נכון שהתגובה לכימו בILC נמוכה יותר אך עדיין קיימת. יש לבצע בדיקת אונקוטייפ כתלות בפרטים הקלינים: גודל מיקום ומעורבות פטמה

מנהל פורום טיפול בסרטן