סרטן שד HER 2 וטיפול לפני הניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

16/10/2021 | 21:25 | מאת: נטלי

שלום דוקטור אמי בת 83 אובחנה עם סרטן שד 2.6 סנטימטר בלי מעורבות של בלוטות לימפה ,וב PET כל הגוף נקי מלבד הגוש בשד .האם מבחינה רפואית [אין ענין של כסף ] יש היגיון לתת לה קדסיילה ופרגטה בלבד כטיפול לפני הניתוח ואיך משלב זה מבחינת סיכוי ל PCR ומבחינת תופעות לוואי תודה רבה

21/10/2021 | 12:37 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

נטלי שלום ההחלטה תלויה במצבה הכללי של אמך. אכן קיימת אפשרות לטיפול ביולוגי בלבד אך זה מוריד את הסיכוי לPCR לעומת תשלובת עם טיפול כימותרפי. ניתן לשקול גם טיפול עם טקסול שבועי שיחסית אינו קשה מבחינת תופעות לוואי ובכך להגדיל את הסיכוי לריפוי. מציעה לעלות את הנושא לדיון מול אונקולוג מטפל. המון הצלחה ורפואה שלמה

מנהל פורום טיפול בסרטן