תשובת ביופסיה של ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

31/08/2021 | 18:32 | מאת: ירון

שלום עברתי כריתה של גוש ברגל בגודל 6.9 *8.1 *4.3והפתולוגיה חזרה שכנראה מדובר malignant peripheral nerve sheath tumors . עוד ציינו FNCLCC GRADE 2 עד כאן ציטוט מהפתולוגיה שאלותי הם האם מדובר high grade או בגרייד נמוך .וזה בהקשר של טיפול אדוגבנטי האם יש חשיבות לסוג המדוייק בהחלטה על טיפול אדודבנטי תודה רבה

09/09/2021 | 16:51 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

ההחלטה על טיפול משלים תלויה המספר גורמים. בין היתר האם הגבולות נקיים, הגרייד הפאתולוגי ופרטים קלינים נוספים. ממליצה להתייעץ עם מרכז סרקומות גדול בעל נסיון בתחום. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול בסרטן