SPINDLE CELL CARCINOMA

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

29/08/2021 | 18:25 | מאת: אהרון

שאלה לדוקטור אשתי עם אבחנה חדשה של SPINDLE CELL CARCINOMA של השד .הבנו שזה גידול נדיר . יש לנו כמה שאלות .הראשונה שבהם האם כדאי לקחת חוות דעת מפתולוג אחר מכיוון שזה גידול נדיר .הבנו שהגידול הזה לפעמים מתבלבל עם סרקומה של השד ,האם זה נכון עוד שאלה שחשובה לנו האם בסוג גידול זה יש יעילות של טיפול כימותרפי לפני הניתוח .מה הנטיה בגידול זה ,האם לנתח ישר או לעשות לפני זה טיפול תודה רבה

29/08/2021 | 19:20 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום, אני אכן ממליצה לקבל חוות דעת שניה מפאתולוג. ההחלטה על טיפול טרום ניתוחי מול ניתוח תלויה בגודל הגידול, בלוטות מעורבות, מיקומו ועוד. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסרטן