סרטן שד גרורתי ופט סיטי

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

17/08/2021 | 21:25 | מאת: גלית

שלום רב אני חולת סרטן שד גרורתי מתחילת 2017 ומאז אני מקבלת אייברנס ולטרזול ומאז המחלה יציבה .לפני 3 חודשים עשיתי פט שבו היה קליטות מוקדיות חדשות בעצמות באזורים בהם רושם לסקלרוזיס וקליטות מוקדיות באזורים של רושם לעכירות אינטרה מדולרית .בפט שעשיתי עכשיו חוץ מתהליך ליטי סקלרוטי אחד שאר הקליטות הפתולוגיות שנראו בשלד בבדיקה הקודמת חלקן ללא שינוי וחלקם פחתו בעוצמתם ולא נראו קליטות חדשות לאור זה האם יש סיכוי שהרופא שלי ישאיר אותי על אייברנס ולטרוזול או שבטוח אצטרך לעבור לטיפול אחר תודה רב

17/08/2021 | 22:24 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום, ההחלטה תלויה במצבך הקליני (אם יש כאבים), בתמונה ההדמייתית ובמרקרים הסרטניים. אם מדובר בנגע גרמי בודד שהתקדם ניתן לתת קרינה מקומית ולהמשיך עם הטיפול הנוכחי. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסרטן