הקרנות וכימותרפיה לאדם בגיל 92

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

01/08/2021 | 13:58 | מאת: שוקי

שלום רב לאבי בן 92 בסך הכל די בריא יש חשד לסרטן ריאות בריאות ובבלוטות במיצר .ממה שקראתי הטיפול בשלב זה הוא שילוב של הקרנות וכימותרפיה .האם אדם בגיל כזה יכול לעבור טיפול כזה ,ואם לא מדוע בעצם לעשות ביופסיה אם בכל מקרה לא יטפלו בו תודה רבה

15/08/2021 | 08:47 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

אני חושבת שבמקרים מסוג זה יש להתחשב בגיל הביולוגי ולא בגיל הכרונולוגי. לא הייתי פוסלת מתן טיפול במינון מופחת והתאמה מלאה לגיל ומצבו התפקודי. זה לדיון עם המטופל ומשפחתו. כדי להחליט על הטיפול יש לבצע ביופסיה

מנהל פורום טיפול בסרטן