שאלה בקשר ל removab הבהרה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

26/02/2013 | 10:31 | מאת: מודה על העזרה מראש

המיימת הופיעה פעם אחת לפנח שבוע ובוצע ניקוז. עדיין אין תוצאות תרבית מה סוג הנוזל. ההנחה שזה נוזל עם תאי הגידול. האם זה שלב שאפשר להתחיל בעירוי טיפול זה? האם הוא ידוע וזמין בבתי חולים? האם הוא בסל? והאם הוא חד פעמי או רב פעמי. כלומר אפשר לבצעו מספר פעמיים. ויש לו תופעות לוואי? אם לא בסל איפה ניתן להשיגו? במידה ותוכל להנחות אותי. הטיפול האןנקולוגי לא התחיל בגלל הופעת המיימת. האם להבנתך זה יכול לאפשר כניסה למסלול של תחילת טיפול כיומתרפי באן עקרוני? ברור לי שכל מקרה זה לגופו. אולם כל עזרה היא אוצר עבורינו. תודה רבה מקרב לב.

26/02/2013 | 12:07 | מאת: פרופ' עידו וולף

הטיפול אינו בסל אך נמצא בשימוש ויש ניסיון בשימוש בו במחלקות אונקולוגיות שונות בארץ. יש לטיפול כמובן גם תופעות לוואי אך אם יצליח הוא עשוי לאפשר תחילת טיפול כימי. מציע להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי פרטים ספציפיים יותר ובפרט לגבי התאמת הטיפול בגידול הספציפי ובהתאם למצב החולה. בברכה עידו

מנהל פורום טיפול בסרטן