גרורת rcc על עצב הראייה

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

11/05/2021 | 02:40 | מאת: יוני

שלום! אבי 65 חולה סרטן כליה, עבר כריתה, לאחר כמה שנים אובחן עם גרורה על עצב הראייה, עבר לפי הסדר-ניתוח, הקרנות (בפריסה ל27), אחר תקופה שוב נותח ולא הוסר כל הגידול, טופל בקבומטיקס בהצלחה (שדה הראייה הוטב) ולאחר תקופה שבה גם נחלש שוב צומצם שדה הראייה,לפני 4 חודשים החליף לאפינטור ולניטיניב ונהיה חלש לגמרי תוך כדי צמצום ראייה כמעט טוטאלי. כמה והאם ניתוח מוחי פעם שלישית כשהאדם חלש יכול להיטיב עמו? והאם יש תרופה בעלת פוטנציאל טוב אפילו לא תחת סל הבריאות? זה מקרה קשה וב"ה הוא מטופל, אבל תמיד אשמח לשמוע מעוד מומחים בטח לגבי תרופות

11/05/2021 | 10:04 | מאת: ד"ר שירה פלג חסון

שלום, על מנת לבחון את האופציות הטיפוליות ממליצה לפנות ליחידת האורואונקולוגיה באיכילוב לצורך המלצה על בדיקות נוספות וחלופות טיפוליות. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בסרטן