לימפה מוגדלת עם דלקת מה יכול להיות הסיבה?

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

10/03/2020 | 02:20 | מאת: נתן

הסיבה לביצוע הבדיקה - נפיחות . הבדיקה מכוונת לבית השחי משני הצדדים : בצד שמאל - העור והשומן התת- עורי תקינים . מבנה של השרירים שמור . אין עדות לתהליכים דלקתיים או לקרעים . לא הודגמו תהליכים סולידיים או ציסטיים באזור .ל"ה הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות, בגודל עד 1.6 x 0.5 עם, מ"ס מרקם תקין . בצד ימין - העור והשומן התת- עורי תקינים . מבה של השרירים שמור . אין עדות לתהליכים דלקתיים או לקרעים . לא הודגמו תהליכים סולידיים או ציסטיים באזור .ל"ה הודגמו בלוטות לימפה מוגדלות, בגודל עד 2.2 x 1.3 עם, מ"ס מרקם שומני, ווסקולריזציה עשירה, מרכזית ( מרקם דלקתי .) ,0( 2,2,0 ) הרופא עשה לי בדיקת דם אין ליקוציטים ואמר להפסיק דורטורנט ועוד חודש לעשות שוב אולטרסאונד של שד ובית חזה ,מפחד שזה סרטן איזה בדיקות כדאי לעשות עוד ?תודה

10/03/2020 | 09:49 | מאת: פרופ וולף

מציע להמשיך לפי עצת רופא המשפחה, אכן להמתין עוד כמה שבועות ולראות אם הכל חולף

מנהל פורום טיפול בסרטן