חשיפה לפורמלין יום יום במשך חודשיים

דיון מתוך פורום  טיפול בסרטן

10/05/2017 | 20:58 | מאת: בינימין זהבי

שלום רב אשכול קודם לא פירטטתי נכון את המקרה מצטער מראש אז כאן אפרט במדויק את הפרטים. לפני כחודשיים התחלתי לעבוד כמשלוחן של ביופסיות של חיות מכל אזור המרכז, הביופסיות באות בתוך כוס של 100 מל מלאה בפורמלדהיד. ביום הייתי אוסף אולי שלושים כאלה שרובם פשוט היו נשפכים בתוך תיק מבד ובסוף היום הייתי צריך להוציא הכל לבד אז הייתי נחשף גם לריח עז ומחניק של הפורמלדהיד וגם למגע פיזי עם הנוזל על היד

11/05/2017 | 07:34 | מאת: פרופ' וולף

הכתובת הנכונה להתייעצות אם מדובר בחשיפה ממושכת הוא רופא תעסוקתי. הוא יכול להעריך אם אכן הייתה סכנה בחשיפה.

מנהל פורום טיפול בסרטן